Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mag Een Drone Mee In Het Vliegtuig

Mag Een Drone Mee In Het Vliegtuig. Mag ik een metaaldetector meenemen in het vliegtuig? Mogen je drone, camera en accu’s mee in de handbagage in het vliegtuig?

Mag je een drone meenemen in het vliegtuig?
Mag je een drone meenemen in het vliegtuig? from drone-optiek.nl

Ook hierbij geldt echter wel: In dit artikel leggen we je uit wat de regels zijn voor het meenemen van drones, accu’s en camera in het vliegtuig. Heb je een flesje parfum liggen van bijvoorbeeld 50 ml, dan mag je deze gewoon meenemen in je handbagage.

U Mag Een Zelfbalancerend Apparaat Meenemen Als U Dit Nodig Heeft Vanwege Uw Beperkte Mobiliteit.


Op de site van tap staat expliciet dat drones in het ruim mee moeten. De meeste (grote) merken kennen deze regels en verkopen daarom ook reisformaat verpakkingen, zoals 100 ml kleine scheerschuimflesjes, maar ook douchegel, tandpasta en deodorant. De enige uitzondering hierin is een statief.

Hiervoor Gelden De Volgende Voorwaarden:


In sommige landen zijn drones namelijk verboden en is de kans dus zeker aanwezig dat je drone wordt afgepakt bij de security als je aankomt op je bestemming. De kleinere drones (mavic en spark series) mogen meestal mee in handbagage, ook bij budgetmaatschappijen. Ik adviseer je de drone zelf ook in je handbagage mee te nemen, zodat je bij de douane ook kunt laten zien waarvoor de batterijen zijn.

Mag Ik Een Metaaldetector Meenemen In Het Vliegtuig?


Toch durven we wel te zeggen dat snacks meenemen vrijwel altijd mag. Past je drone niet in je handbagage, dan stop je hem in je koffer of backpack die je incheckt als ruimbagage. Mocht je je drone mee willen nemen op vakantie, dan is het sowieso aan te raden om hierover contact op te nemen met je luchtvaartmaatschappij.

Drone Je Mag Je Drone Meenemen Aan Boord Van Onze Vluchten, Behalve Op Vluchten Naar Marokko.


Zelf heb ik al een aantal keer gereisd met mijn drone, maar nog geen enkele keer hebben ze bij de douane specifiek gevraagd naar de batterijen van mijn drone. Wij hebben met klm, transavia en ryan air gesproken. Als je je drone hebt ingecheckt in het vliegtuig, ben je er nog steeds niet.

Berg Je Drone Daarom Goed Op In Een Stevige Case Of Tas.


Dit is wat de klm zegt over het vervoeren van drones en drone lipo accu's in het vliegtuig. Je gaat op vakantie en je wilt je bluetooth speaker met eventuele ingebouwde powerbank meenemen in het vliegtuig. Als de batterij minder dan 100wh is en de drone en batterij zijn ingepakt volgens de regels is er geen aanvraag nodig.

Post a Comment for "Mag Een Drone Mee In Het Vliegtuig"